Ejendomsarkiv

Det bliver nu lettere for håndværkere, arkitekter, projektudviklere og mange andre, som skal have adgang til tegninger over bygninger eller søge information i kommunens bygningsarkiv.

Alle virksomheder og borgere kan hente oplysninger om og tegninger af bygninger hjemme fra egen computer frem for at skulle møde op på rådhuset. Gribskov Kommune giver digital adgang til kommunens arkiv over byggesager. Det betyder online-adgang til fx:

  • Tegninger over bygninger
  • Tilladelser til ombygning, udvidelser osv.
  • Miljøtilladelser o.lign.

Skal et håndværksfirma have fat i tegningerne til huset, hvor der skal bygges om eller til - ja så slipper firmaet for bøvlet med at bede husets ejere om at rode i gemmerne efter papirer og tegninger. De kan findes online.

Også virksomheder, der planlægger at købe nye lokaler eller flytte produktionen, kan nemt tjekke, hvilke tilladelser til ombygninger, udvidelser, mv., der er givet på den ejendom, som virksomheden kigger på.

OBS: Vi medtager byggesager som er ansøgt senest i 2017. Sager der ikke er afsluttet inden udgangen af 2017, vil ikke være fuldt oplyst på weblager.dk. Nogle sager indeholder følsomme data og kan derfor ikke rekvireres online. Kan du ikke finde den sag, du søger, online - så send os en mail: tms@gribskov.dk

Gå til ejendomsarkiv