Tip Gribskov

Har vi huller i vejene, ødelagte skilte eller andet der er galt? Så hjælp os med at få det klaret ved at sende os et tip.

Du kan sende tip her på hjemmesiden eller via Gribskov Kommunes smarte app 'Tip Gribskov'. Hent den til Android-telefoner på Google Play og til iPhones i AppStore.

Nyhed! (april 2023): Ny version af Tip Gribskov er tilgængelig - Opdater app’en på din telefon

Indberetning her

Når du marker stedet på kortet, kommer den nærmest kendte adresse automatisk frem. Det er ikke væsentligt, hvilken adresse der noteres, da det er markeringen, der er afgørende. Udfyld resten af formularen og vedhæft evt. billeder med tippet.

Hvad sker der når et tip er modtaget hos os? - Se længere nede på siden

Så fortsætter behandlingen digitalt. Vi tager stilling til opgavernes løsning og medarbejderne modtager opgaverne via deres smartphones. Du kan følge med i status undervejs og se hvorvidt en opgave er modtaget, afvist, under udbedring eller allerede udbedret.

Før du tipper

Vi modtager rigtig mange henvendelser i øjeblikket, og du kan hjælpe os. Husk at "Tip Gribskov" kun dækker spørgsmål vedrørende vejområdet og angiv meget gerne navn og telefonnummer i dit tip, så vi kan kontakte dig, hvis vi mangler oplysninger. Derudover hjælper du os, hvis du, inden du tipper, stiller dig selv disse opklarende spørgsmål: Hvem har ansvaret for den vej/det område omkring vejen, som jeg vil tippe om? Er det en privat, der har ansvaret? Eller er det Gribskov kommune? I Gribskov kommune har vi mange veje, der er privat fælles vej. Her er det private, der har ansvaret for vedligeholdelsen. 

Bliv klogere på vejen her på kommunens netgis-kort.

Tip her

Følg opgaven