Vores arbejdsplads

Vi brænder for at gøre en forskel for livet i Gribskov. For borgerne. For fællesskaberne. For naturen. For virksomhederne og turisterne. Så Gribskov Kommune bliver et endnu bedre sted at bo, besøge og drive virksomhed.

Mere viden

Instagram

På vores Instagram-konto, 'voresgribskov', kan du nyde skønne billeder fra vores naturrige kommune. Vi deler snapshots af Gribskovs unikke charme, naturskønhed og lokale begivenheder. Følg med og lad os give dig et indblik i Gribskov Kommune.

Se vores Instagram her

Facebook

Følg med på Gribskov Kommunes officielle Facebookside for at få de seneste nyheder, spændende historier og vigtige opdateringer. Vi holder dig informeret om kommende høringer, større projekter og giver dig muligheden for at være på forkant med arrangementer i Gribskov. Vores Facebookside er din kilde til at holde dig opdateret og engageret i det, der sker i vores kommune. Tøv ikke med at følge os og vær en del af fællesskabet på vores Facebookside.

Gribskov Kommune på facebook

LinkedIn

Følg Gribskov Kommune på LinkedIn for at få opdateringer om vores seneste ledige stillinger, aktuelle projekter og få et indblik i vores medarbejderes dagligdag. På vores LinkedIn-side finder du relevant information om spændende karrieremuligheder og arbejdsliv i Gribskov Kommune. Vær med i vores professionelle netværk, hvor vi deler hverdagens arbejdsgang, udfordringer og spændende opgaver. 

Gribskov Kommune på LinkedIn