Erhvervsråd i Gribskov Kommune

Gribskov Kommune ønsker at være i tæt dialog med både store og små erhvervsdrivende i Gribskov med henblik på at sikre et indgående kendskab til lokale behov, barrierer og muligheder.
Den 11. august 2022 etablerede Udvalget for Erhverv og Oplevelsesøkonomi et erhvervsråd som et led i den åbne dialog.

Erhvervsrådet sikrer, at der er et nært og løbende samarbejde mellem erhvervslivet, og rådet skal bidrage til at gøre Gribskov Kommune til en god kommune at drive erhverv i.

Erhvervsrådet består af repræsentanter fra små og store virksomheder og er bredt funderet med lokale erhvervsfolk fra forskellige brancher og fagområder. Medlemmerne fungerer som branchernes talerør og sætter fokus på udviklingsområder for erhvervslivet.

Rådets erhvervsmedlemmer bidrager med input til erhvervsudviklingen i kommunen gennem at drøfte centrale erhvervsmæssige problemstillinger for erhvervslivet i Gribskov og komme med konkrete anbefalinger til, hvordan erhvervslivet får de bedste betingelser for at udvikle nye produkter, drive virksomhed og skabe jobs i Gribskov Kommune.

Erhvervsrådet består af medlemmerne af Udvalget for Erhverv og Oplevelsesøkonomi og følgende repræsentanter for erhvervslivet:

Sigurd Kongsgaard - Metacoat A/S
Palle Duemose - Duemose A/S
Vicky Weide Nielsen – Nordkystens Cykeludlejning
Allan Bruhn -Kystgaarden
Jesper Behrensdorff – Helsinge Erhvervsforening
Sally Schichtering . Søborggaard Hestecenter
Kim Lundshøj – Kongernes Feriepark
Jens Kofoed – Hydro -Con Elevator AS

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende Erhvervsrådet, kontakt udvalgsformand Anders Gerner Frost. Email: agfro@gribskov.dk, tlf: 7249 8215.