Træning og genoptræning

Gribskov Kommune tilbyder træning og genoptræning til dig, der efter sygdom eller svækkelse har behov for at genvinde funktioner.

Genoptræning efter udskrivning fra sygehus

Har du behov for genoptræning efter operation eller lignende, laver sygehuset en genoptræningsplan. Kommunen kontakter dig, når du udskrives. Sammen får I lagt en plan for dit genoptræningsforløb.

Genoptræning ved sygdom eller svækkelse

Har du været syg eller er blevet svækket, og har svært ved at klare det, du plejer i hverdagen, kan du få tildelt genoptræning uden at have været på sygehuset. Det er kommunen, der vurderer dit behov for træning. Kontakt kommunen for mere information.

Styrk hverdagen med rehabilitering

Styrk Hverdagen er et forløb, der har til formål at støtte dig, som har fået svært ved at klare nogle af hverdagens gøremål.

Forløbet tilrettelægges individuelt. Det betyder, at du sammen med en eller flere fagpersoner lægger en plan for, hvordan du kommer til at kunne klare dig selv bedre i hverdagen. Kontakt kommunen for mere information.

Forebyggelse af fald

Hvis du har faldtendens, eller har været indlagt på grund af fald, kan du få hjælp til at forebygge fremtidige fald. Du skal kontakte kommunens visitation for mere information.

Du kan læse mere om hvordan du undgår fald i denne pjece:

Undgå fald (PDF)

 

Senest opdateret 01-11-2022

OBS! Ny adresse

Det nye Sundhedshus
Østergade 62
3200 Helsinge

Telefon 70605858
Telefontid kl. 8.00-11.00

Læs mere her.

Det skal du huske

  • Husk hvilken etage du skal være på - det er her du skal vente, og hvor terapeuten henter dig.

Kørsel

Hvis du får kørsel, skal du være klar en time inden det aftale afhentningstidspunkt. Du skal være opmærksom på, at du kan komme til at vente op til en time.

Selvtræning

Pjece selvtræner 2023

Læs om kommunens selvtrænerordning her

Selvtræning i Gribskov