Samarbejde efter skilsmisse

Gribskov Kommune tilbyder hjælp til at håndtere forandringer og udfordringer, som ofte følger i kølvandet på en skilsmisse. Tilbuddet hedder Samarbejde Efter Skilsmisse eller "SES".

Samarbejde Efter Skilsmisse er et tilbud, der kan hjælpe skilsmisseforældre med at håndtere deres udfordringer, blive bedre til at forstå og støtte deres børn samt undgå typiske faldgruber i forældresamarbejdet. SES henvender sig både til dem, som oplever problemer, og til dem, der mener, at de godt kan håndtere udfordringerne.

Se mere om SES i videoen nedenfor. 

Kurset afholdes i maj/juni 2024. Kurset forløber over 3 gange af 3 timers varighed. På kurset vil forældrene møde andre skilsmisseforældrepar, vi hører fra mange i evalueringen, at det er meget givende at være sammen med andre i lignende situationer og at man lærer meget af hinanden.

  1. kursusgang, modul 1: Forældre og konflikt: 23. maj 2024 kl. 14-17.
  2. kursusgang, modul 2: Børns reaktioner og kommunikation i børnehøjde: 30. maj 2024 kl. 14-17.
  3. kursusgang, modul 3: Samarbejde i praksis: 6. juni 2024 kl. 14-17.

Adresse: Østergade 62, 3200 Helsinge.

Inden kursets opstart: I inviteres til en for-samtale af os, hvor vi vil fortælle om kurset, og hvor i får mulighed for at fortælle kort om jer selv.

Vi afsætter ½ time til denne samtale. For-samtaler forventes at blive den 2.maj 2024 i tidsrummet mellem 12-16.30.

Efter kurset:  I inviteres til en evalueringssamtale med os. Der er mulighed for at tilbyde op til 5 samtaler i SES regi til de forældre, der har brug for dette efter kurset.

Evalueringssamtaler forventes at blive den 13. juni 2024 i tidsrummet mellem 8-17.

Derudover får deltagere i forløbet adgang til en digital platform, hvor der ligger 18 moduler, med relevante emner, som man kan sidde hjemme og arbejde med.

Yderligere information

SES er udviklet af anerkendte fagpersoner og forskere fra Københavns Universitet, og indholdet bygger på den nyeste og bedst dokumenterede viden fra forskning og praksis.

SES forskning og statistikker viser, at forældre i skilsmissekonflikt, der deltager i et SES-forløb, får et bedre samarbejde. Statistikker viser også, at børnene får det bedre og klarer sig bedre igennem barndommen.

Læs mere på SES hjemmeside www.SES.dk

SES koordinator Christina Lyng Andersen

Center for Sociale Indsatser

Telefon: 72496000 

Påfør telefonnummer og evt. mailadresse i henvendelsen – så vil du blive kontaktet af vores SES koordinator hurtigst muligt.

Skriv til os via digital post 

Læs også